پرسشنامه اعتماد اجتماعی (میرفردی و احمدی قارنائی، 1395)

هدف: ارزیابی میزان اعتماد اجتماعی از ابعاد مختلف (اعتماد اجتماعی در روابط بین شخصی، اعتماد اجتماعی در روابط شخصی)
تعداد سوال: 9
تعداد بعد: 2
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر نتایج: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: Word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 2900 تومان
پرسشنامه اعتماد اجتماعی (میرفردی و احمدی قارنائی، 1395)
توجه: با توجه به اینکه اغلب محصولات این سایت حاصل تلاش های بدون وقفه تیم ترم آخر می باشد، هر گونه کپی برداری از مطالب سایت به صورت جدی پیگرد قانونی خواهد داشت.
مطالب مرتبط:
1- پرسشنامه اعتماد اجتماعی (سفارش)
2- پرسشنامه عوامل موثر بر اعتماد اجتماعی نسبت به مدیریت شهری
3- پرسشنامه تاثیر دینداری بر اعتماد اجتماعی
5- پرسشنامه اعتماد به شبكه های اجتماعی مجازی (خدایاری و همکاران، 1393)
تعاریف مفهومی اعتماد اجتماعی
اعتماد: اعتماد به عنوان ویژگی فردی مطرح میشود و بر احساسات، عواطف و ارزشهای فردی تأکید دارد و در بررسی اعتماد نظریههای شخصیت و متغیرهای فردی مورد توجه قرار میگیرد. بر اساس این دیدگاه، اعتماد با مفاهیمی چون همکاری، صداقت، وفاداری، صمیمیّت، امید و دگرخواهی ارتباط نزدیک دارد (اجاقلو و زاهدی، 1384: 95). منظور از اعتماد، پذیرش خطر مواجهه و ارتباط با دیگران است، با این تصور که آنها چنان که انتظار میرود، رفتار خواهند کرد یا این که عمداً در پی آزار و اذیت ما نخواهند بود.
اعتماد اجتماعی در روابط بین شخصی: این نوع از اعتماد را میتوان حسنظن داشتن نسبت به افراد جامعه، جدای از تعلق آنها به گروههای قومی و قبیلهای تعریف کرد. بنابراین، اعتماد مزبور تنها به روابط چهره به چهره محدود نمیشود. این نوع از اعتماد مرزهای خانوادگی، همسایگی، محلی و قومی را زیر پا میگذارد (امیرکافی، 1380: 32-31). اعتماد اجتماعی در زمینهای فراتر از روابط چهره به چهره قرار دارد و در شبکههای موجود در سطح فرافردی جریان مییابد. بدین ترتیب، اعتماد اشخاص جای خود را به مقولههای اجتماعی انتزاعیتر و گستردهتری میدهد که در سطحی وسیعر از مرزهای خانوادگی، همسایگی و طایفهای قرار میگیرد. حوزه تعامل و ارتباط در اعتماد اجتماعی از سطح روابط و تعامل درون گروهی به تعامل بین گروهی ارتقاء مییابد. به طور خلاصه، اعتماد اجتماعی، هم اعتماد به اشخاصی است که میشناسیم و هم اعتماد به غریبهها و کسانی است که آنها را شخصاً نمیشناسیم.
2 پاسخ به پرسشنامه اعتماد اجتماعی (میرفردی و احمدی قارنائی، 1395)
پاسخ دهید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
سلام و خسته نباشید .تشکر فراوان از خدمتتان به جامعه دانشجویی
نظر لطف شماست
موفق باشید