پرسشنامه بررسی تاثیر تبلیغات رسانه ای بر معرفی فرصت های شغلی از دیدگاه جویندگان کار

هدف: بررسی تاثیر تبلیغات رسانه ای بر معرفی فرصت های شغلی از دیدگاه جویندگان کار (بررسی تاثیر تبلیغات رسانه های بازار کار بر انطباق شغلی و کاهش نرخ بیکاری، بررسی تاثیر تبلیغات رسانه های بازار کار جهت مدیریت فرصت های شغلی ایجاد شده، بررسی تاثیر تبلیغات رسانه های بازار کار بر کاهش هزینه جستجوی شغلی و افزایش بهره وری)
تعداد سوال: 15
تعداد بعد: 3
شیوه نمره گذاری و تفسیر: دارد
منبع: محقق ساخته
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 18000 تومان
پرسشنامه بررسی تاثیر تبلیغات رسانه ای بر معرفی فرصت های شغلی از دیدگاه جویندگان کار
تعریف تبلیغات رسانه ای
رسانه ها به طور عام به سه دسته تقسیم می شوند، رسانه های ادراک حسی(زمان و مکان) رسانه های نشانه شناختی(تصویر زبان خط و موسیقی) و رسانه های فنی انتقالی(رسانه های مکتوب، رادیو، تلویزیون، اینترنت) که در حوزه تبلیغات عموما از دسته سوم استفاده میشود. این رسانه ها شامل رسانه های دیداری از قبیل تلویزیون، اینترنت، مجلات و روزنامهها و همچنین رسانههای شنیداری نظیر رادیو هستند که در ادامه به تشریح هریک می پردازیم.
چه رسانه هایی برای انتقال پیام باید انتخاب شوند؟
همیشه یکی از مهم ترین دغدغه های کسبوکارها انتخاب رسانه مناسب برای تبلیغات است، کسبوکارها به صورت کلی میتوانند دو رویکرد را در قبال رسانه ها اتخاذ کنند:
- رویکرد تمرکز رسانه ای
- رویکرد پراکندگی رسانه ای
در رویکرد تمرکز رسانه ای کسبوکارها تمام توان و بودجه ی تبلیغاتی خود را تنها صرف چند رسانه میکنند و از بسیاری از رسانه ها استفاده نمیکنند. این رویکرد عموما به این دلیل است که این کسبوکارها از اثر بخش بودن تمامی رسانه ها مطمئن نیستند و از طرف دیگر بیم دارند که این حضور پر رنگ در همهی رسانهها باعث شود مشتریان به اشتباه افتاده و از برند رقیب خرید کنند(یکی از مشکلات شایع باری برندهای غیرمطرح و نوپا).
در رویکرد پراکندگی رسانه ای کسبوکارها بدون محدودیت و با بودجه ای سنگین در تمامی رسانه ها حضور پررنگی دارند و از همه آنها استفاده میکنند.
اما نکته مهم در این میان توجه به نوع و ماهیت محصولی است که مورد تبلیغ قرار میگیرد. مثلا اگر محصول مخاطب عام دارد و تعداد زیادی از مردم از آن استفاده میکنند، باید ازرسانه های گروهی (Mass Media) مثل تلویزیون، رادیو و روزنامه استفاده کرد(مثل: پاک کننده ها، نوشیدنی های سلامت کودکان، صابون، شامپو و…). اما اگر هدف جلب توجه مشتریانی باشد که می خواهند ویترین گردی(Window Shopping) کنند باید استراتژی های نقطه فروش مورد استفاده قرار گیرد(تمرکز بر قانع کردن مشتری در محل خرید) و…
پاسخ دهید